LED schermen

front-service-led-screen_off-kopie

Dankzij onze jarenlange ervaring, hebben we het klassieke outdoor LED-scherm naar een hoger niveau gebracht . De LED schermen van onze “Front Service”-lijn worden  gekenmerkt door een volledige  service mogelijkheid vanaf de voorkant naast een reeks van andere innovaties.

Deze eigenschappen gecombineerd maken een aantal – eerder ondenkbare – toepassingen mogelijk. Zo kan het scherm direct worden bevestigd aan een gevel, met een unieke montagemogelijkheid, dankzij een modulaire en compacte draagconstructie die door ons is ontwikkeld.

Dankzij de mogelijkheid om via de voorzijde en niet via de achterzijde te servicen, maakt ons systeem het mogelijk een eventueel defect element te vervangen in een paar minuten. Hierdoor blijven alle onderhoudswerkzaamheden erg snel, eenvoudig en goedkoop.

De LED schermen van onze “Front Service”-lijn zijn slechts 10 cm diep en extreem licht. Bij deze schermen is de diepte van het scherm niet meer zichtbaar en valt volledig weg in het totale beeld van het scherm.

Uiteraard is dit outdoor LED scherm ontworpen en getest om alle elementen te weerstaan (IP65); de helderheid wordt dynamisch gehouden om maximale zichtbaarheid op elk moment van de dag te garanderen en dit alles met een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik.

De modulariteit van het systeem laat het ons toe om LED schermen van alle afmetingen te produceren.

Afhankelijk van de hoogte en de kijkafstand kunnen we vijf verschillende resolutieniveaus aanbieden met de modellen P6, P8, P10, P16 en P20.

tabel