Met behulp van (inter)nationale partners worden omvangrijke projecten op het gebied van projectmanagement en implementatie van nieuwe huisstijl of het beheer van de huisstijl via een volledige web-based applicatie uitgevoerd, projecten waarbij energiezuinige LED-luifelverlichting voor tankstations wordt ingebouwd en projecten op het gebied van energiezuinige LED-straatverlichting. Hierbij heeft de klant – indien gewenst – via een beveiligde internetverbinding altijd direct toegang tot alle gegevens van zijn vestiging(en) en kan hij van minuut tot minuut bekijken hoe deze er op dat moment uitzien, wanneer wij de laatste keer zijn geweest, de laatste wijzigingen hebben plaatsgevonden of plaats zullen vinden. Ook kan de klant rechtstreeks alle gevoerde correspondentie en overige documenten ingezien. Door deze gestructureerde werkwijze via het gestandaardiseerd web-based projectmanagement is voor alle projecten altijd up-to-date informatie beschikbaar voor iedereen die bij dit project betrokken is, van projectmanager tot en met directeur, voor zover zij beschikken over een unieke inlogcode.

Mede door gebruik te maken van gerenommeerde lokale medewerkers en partners in nagenoeg alle Europese landen staat Virko garant voor een professionele, betrouwbare en directe aanpak, waarbij klanten altijd in hun eigen taal kunnen worden bediend. Alle zaken met betrekking tot de projecten worden vanuit één centraal punt – Virko projectmanagement Nederland – gecoördineerd, waardoor de beschikbaarheid en kwaliteit altijd worden gewaarborgd.

Organisaties zijn altijd in beweging: integraties, fusies en afsplitsingen zijn aan de orde van de dag. Virko kan hierbij de organisatie ondersteunen bij het implementeren van de aangepaste of nieuwe huisstijl voor zowel interne als externe uitstraling. Ontwerp, aanvragen gemeentelijke vergunningen, productie, montage en onderhoud zijn de vaste onderdelen bij de verandering van een huisstijl. Onze toegevoegde waarde ligt op het visuele, organisatorische en financiële vlak. Deze integrale aanpak houdt in dat wij samenwerken met ontwerpbureau’s, leveranciers, producenten en disciplines zoals marketing, communicatie, inkoop, ICT en facilitair management. U zult zich voor kunnen stellen, dat dit leidt tot een krachtige visuele uitvoering, efficiëntie en kostenbesparing.