Een van onze teams
Team Virko met logo's

Welkom bij Virko

Virko is een (inter)nationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van totaalprojecten op het gebied Corporate Identity (huisstijl), LED schermen, interieur en energiezuinige verlichtingsprojecten voor tankstations en bedrijven, waarbij de uniforme uitstraling van een bedrijf of een organisatie en de besparing op energie een belangrijke rol spelen. Van inventarisatie, ontwikkeling en ontwerp tot en met productie, oplevering en onderhoud verzorgen wij alles. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze 15-jarige ervaring en de meest innoverende technieken, die volledig aan de wensen van de opdrachtgever moeten voldoen of indien noodzakelijk hieraan kunnen worden aangepast.

Virko werkt in geheel Europa met volledig gecertificeerd, goed opgeleid en ervaren personeel om zo de hoge kwalitatieve en veilige manier van werken die wij nastreven te kunnen garanderen. Of het nu een technische survey betreft, een installatie van een lichtreclame, een groot of klein formaat LED scherm of de aanpassing van de volledige verlichting van een luifel van een tankstation, de ingezette teams weten precies wat ze moeten doen en welke eisen hieraan worden gesteld.

Visie

Uw visuele identiteit en zichtbaarheid zijn een belangrijke factor voor een goede reputatie en presentatie. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijven met een goede uitstraling en reputatie hun concurrentiepositie verbeteren, betere verkoopresultaten behalen, beter personeel aantrekken en een hogere marktwaarde creëren. Dus onze visie is: “Bedrijven die zich goed presenteren, presteren beter“.

Missie

Het is dus onze ambitie bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun huidige en toekomstige visuele identiteit en het behalen van een aanzienlijke kostenbesparing op de te gebruiken luifel- en straatverlichting. Om deze missie te kunnen volbrengen hebben wij ons gespecialiseerd in het managen van visuele identiteit, verlichting en zichtbaarheid. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en bewaken van uw persoonlijke visuele identiteit in de breedste zin van het woord. Hoe groot die rol is, wordt door u bepaald.

Kernwaarden

Wij zijn trots op hetgeen wij hebben bereikt. Wij zijn een grote speler op de Europese markt voor lichtreclame en interieur en zeker een pionier op het gebied van het managen van visuele identiteit en het implementeren van energiezuinige luifel- en straatverlichting. Maar succes is nooit vanzelfsprekend. Om onze kwaliteiten zoals toewijding, de mogelijkheid tot luisteren, teamwork, scherpte, ondernemerschap en innovatie op het hoogste niveau te houden, gaan wij uit van drie kernwaarden: Empathie, Ondernemerschap en Kwaliteit. Tijdens het continue verder ontwikkelen van deze drie kernwaarden trachten wij onze positie te behouden en indien mogelijk nog te verbeteren.