Innoverende producten bij Virko!

Onze LED-schermen hebben diverse opties en mogelijkheden om uw berichten te kunnen laten zien. Op onze pagina van LED-schermen vindt u diverse typen, de manier van werken en de specificaties.

Om u een indruk te geven van de diverse opties en de mogelijke kostenbesparing kunt u een presentatie bekijken van de door ons te leveren luifelverlichting. Daar vindt u diverse typen, de manier van werken en een te behalen kostenbesparing op energie.

12

DHMO008_06

Om u een indruk te geven van de diverse opties en de mogelijke kostenbesparing kunt u een presentatie bekijken van de door ons te leveren straatverlichting. Daar vindt u diverse typen, de manier van werken en een te behalen kostenbesparing op energie

Straatverlichting LED

WP_20151214_21_35_30_Pro__highres

EL-verlichting

De electroluminescent verlichting, kortweg EL-verlichting genoemd, is een van de meest innoverende vormen van verlichting van deze eeuw. Deze vorm van verlichting kan zowel voor interieur als exterieur worden toegepast. In principe is het een “platte” lamp met een maximale dikte van 3 mm, waardoor deze overal kan worden ingezet. Door de uitermate hoge mate van flexibiliteit van deze lichtbron kunnen alle vormen van verlichtingsunits worden voorzien van deze methode. Of het nu een lichtbak is, een display of een sierverlichting in tegels, traptreden, etc., wij kunnen deze verlichtingsvorm als “statische” verlichtingsbron aanbieden, maar ook kan deze volledig worden voorzien van een animatie. Eveneens kan met een EL-strip (in een speciaal profiel) een lichtlijn worden geproduceerd.

Specificatie EL-verlichting

  • 30.000 branduren (afhankelijk van de omgeving, driver condities en gebruikte inverter)
  • uiterst energie- milieuvriendelijk; laag voltage van 9 tot 110 VAC. Energieverbruik circa 1 mA/cm2
  • lichtopbrengst afhankelijk van gewenste toepassing tussen 80 en 200 cd/cm2
  • gunstige prijsverhoudingen ten opzichte van de conventionele verlichtingsbronnen (Neon, LED en TL)
  • géén UV of IR straling, géén lichtvervuiling, géén warmte afgiste en volledig schokbestendig
  • extreem dun (maximaal 3 mm), volledig flexibel en buigzaam, waardoor deze verlichting verwerkbaar is op plaatsen waar TL en Neon niet mogelijk zijn
  • toepasbaar in lichtbakken, kliklijsten, display’s, in traptreden, gevels, lichtlijnen, vloeren, etc. Directe aanlichting van het uit te ichten object, waardoor egale verlichting gewaarborgd is
  • afmetingen EL-panel van A5 tot en met A0. Koppelbaar, waardoor nog grotere vlakken kunnen worden uitgelicht. Dit geldt eveneens voor de EL-strips die volledig koppelbaar zijn

Voorbeelden EL-verlichting

Vrijstaande digitale displays

Virko biedt een grote verscheidenheid aan vrijstaande digitale displays in de grootte van 42″ tot – 70″. Deze vrijstaande digitale display ziet er erg professioneel uit en kunnen voor diverse presentatie doeleinden worden ingezet. Deze worden allemaal als volledige afgewerkt product geleverd in een attractieve behuizing. De grotere displays worden veel toegepast in Retail omgevingen, om uw merken en of actieve aanbiedingen te presenteren. U zult hiermee zeker opvallen tussen de standaard presentatiemogelijkheden van uw concurrenten.

Alle digitale display kunnen aan de wensen en uitvoeringen van de klant worden aangepast, waardoor u een klantspecifieke display krijgt, eventueel in uw eigen kleur. Informatie op de digitale display kan eenvoudig worden aangepast door middel van een USB-stick, SC card of indien gewenst zelfs via een draadloze verbinding. Deze “plug and play” oplossing is eenvoudig te installeren, in te stellen en up te daten.

Enkele van onze vrijstaande modellen kunnen ook als dubbelzijdige display worden uitgevoerd en opties als 3D, touch screen, gesplitste schermen en WIFI kunnen eenvoudig op verzoek worden geïnstalleerd.

Eveneens is alles leverbaar als een Touch screen digitale display.

Lenticulaire displays

Lenticulaire displays zijn displays waarbij een speciale print technologie is toegepast. Met deze technologie wordt een afbeelding voorzien van diepte met behulp van speciale lenzen, of waarbij de afbeelding “beweegt”, al naar gelang men in een bepaalde hoek naar de afbeelding kijkt. Lenticulaire prints kunnen worden gebruikt in winkel POS, Direct Mail campagnes of Exterieure advertenties, evenals in vele andere toepassingen, zonder dat hiervoor stroom of speciale behuizing noodzakelijk is.

Deze lenticulaire panels hebben vele gebruiksmogelijkheden, zijn extreem laag in kosten en zorgen een hoge mate van opvallendheid.

Diverse visuele effencten kunnen worden bereikt, zoals:
3D – Geeft de kijker de mogelijkheid alles met een echte dieptewerking te zien
Flip Effects – Elke afbeelding kan worden “verschoven” van de een naar de ander
Morphing – Geleidelijk transformeren van de ene naar de nadere afbeelding
Applications – Bushokjes, POS advertentie displays, Counter top displays,Shelf displays, Wanddisplays etc