Reinplus Vanwoerden bunker/Fiwado

reinplus-en-fiwado-logo

Reinplus Vanwoerden bunker/Fiwado Zwijndrecht heeft Virko B.V. de opdracht gegeven tot het vervangen van de conventionele verlichting door onze nieuwe innovatieve LED verlichting.

De conventionele verlichting voldeed niet meer aan de hoge eisen die gesteld worden aan een goede winkelverlichting.
In samenspraak met hen is een lichtplan opgesteld en aan de hand daarvan is er besloten de conventionele verlichting te vervangen door LED verlichting. Naast een betere en veiligere uitlichting van de complete winkel wordt ook een aanzienlijke besparing van circa 75 % op de energiekosten gerealiseerd door de implementatie van de nieuwe LED verlichting.
Zo zijn in de winkel alle reflector units vervangen door LED panelen, is de schapverlichting vervangen door LED PL’s en zijn alle spots uitgewisseld voor LED spots. In alle magazijn- en opslagruimten zijn de conventionele TL-lampen uitgewisseld voor LED TL’s.

Ook zijn er aan de buitenkant verschillende aanpassingen gedaan. Alle reclamelichtbakken zijn voorzien van onze duurzame, innovatieve LED verlichting en hebben een nieuwe fondplaat gekregen met vernieuwde logo’s erop. In de lichtbakken zijn de conventionele TL-armaturen verwijderd, de bak is inwendig gereinigd en de verlichting is vervangen door dimbare LED modules van 7100K/12DV. Deze vervanging levert een energiebesparing op van circa 60%.
De oude bulkheads zijn vervangen door strak uitziende, innovatieve LED verlichting en ook alle lichtmasten zijn vervangen door nieuwe LED armaturen.