WAT DOET VIRKO?

Met behulp van (inter)nationale partners worden omvangrijke projecten op het gebied van projectmanagement en implementatie van nieuwe huisstijl of het beheer van de huisstijl via een volledige web-based applicatie uitgevoerd, alsmede projecten waarbij energiezuinige LED-luifelverlichting voor tankstations wordt ingebouwd en projecten op het gebied van energiezuinige LED-straatverlichting.

EXPERTISE

Virko is gespecialiseerd in het implementeren van visuele identiteit. Er blijkt een groot gat in de markt te zijn op dit gebied, aangezien er maar weinig bedrijven zijn die de coördinatie en uitvoering van grotere projecten – zoals de introductie van een nieuwe huisstijl is – van begin tot eind kunnen uitvoeren.

OVER ONS

Virko is een (inter)nationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van totaalprojecten op het gebied Corporate Identity (huisstijl), waarbij de uniforme uitstraling van een bedrijf of organisatie een rol….

WERKWIJZE

Volledige controle en beheer over alle productie en installatie activiteiten
Managen van dag tot dag uitvoering vanaf ontwerp tot en met goedkeuring
Dagelijkse klantrapportage indien gewenst

PROJECTEN

In de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal projecten tot een goed einde gebracht. Dit geldt zowel voor projecten waarbij de opdrachtgever ons heeft verzocht een compleet nieuw logo …

INNOVATIE

Dankzij onze jarenlange ervaring, hebben we het klassieke outdoor LED-scherm naar een hoger niveau gebracht . De LED schermen van onze “Front Service”-lijn worden  gekenmerkt door een volledige  service mogelijkheid vanaf de voorkant naast een reeks van andere innovaties.