Duidelijk en zichtbaar; een baken
Virko B.V.

Virko is gespecialiseerd in het implementeren van visuele identiteit voor bedrijven en organisaties, LED schermen, LED luifelverlichting voor tankstations en LED straatverlichting. Er blijkt een groot gat in de markt te zijn op dit gebied, aangezien er maar weinig bedrijven zijn die de coördinatie en uitvoering van grotere projecten – zoals de implementatie van een nieuwe huisstijl of de volledige ombouw naar LED verlichting zijn – van begin tot eind kunnen uitvoeren. Normaal gesproken moeten organisaties voor de uitvoering van dergelijke projecten meerdere bedrijven in de arm nemen voor de diverse onderdelen van het project.

Virko daarentegen heeft hiertoe alle facetten in huis en kan als enig aanspreekpunt worden gezien voor alle afzonderlijke uit te voeren onderdelen van het project.

Onze aanpak ontwikkelt in een snel tempo en trekt indrukwekkende namen aan. Voor het goed managen van projecten heeft Virko haar eigen “in-house” methode ontwikkeld. Mede door de in der jaren opgebouwde ervaring zijn wij omringd door een gevarieerde klantenkring van onder andere Europees geörienteerde bedrijven in de diverse branches.

Ons werkterrein is “Visual Identity Management” of te wel het managen van visuele uitstraling. Wij dragen hierbij zorg voor een consistente implementatie en controle van uw visuele identiteit; en dat gaat veel verder dan een (verlicht) bedrijfslogo op uw gebouw en het nieuwe briefpapier. Wij ondersteunen u op een professionele wijze bij het ontwikkelen, plaatsen, onderhouden en manager van uw visuele identiteit, het plaatsen van LED schermen en het vervangen van halogeen of gasontladingslampen door de veel energie zuinigere LED verlichting voor met name tankstations en straatverlichting. De toegevoegde waarde ligt in de combinatie van alle benodigde diensten. Deze integrale aanpak bestaat uit de samenwerking tussen ontwerpbureau’s, lichtspecialisten, fabrikanten, leveranciers en alle andere disciplines.

U kunt zich voorstellen dat een dergelijke aanpak moet leiden tot een krachtige visuele uitvoering, efficiëntie en een behoorlijke kostenbesparing. Hierdoor kunnen wij u op vele manieren ondersteunen en begeleiden op weg naar een nieuwe of aangepaste visuele identiteit, plaatsing van LED scherm of aanpassing van uw huidige luifel- en straatverlichting.

Vorko B.V.